Om Roomate

I pandemins motgångar växte också tillgångar fram. Många jobbade som vi gjorde, hårt och hemifrån. Ärligt talat så blev en lite stökig hemmabild väldigt charmigt på möten. För allt var ju tillfälligt, eller?

Nu har åren gått och vi har lärt oss att digitala möten är samma tillfälle att göra affärer som på kontoret. Faktum är att mötena är helt nödvändiga för att alltid vara närvarande och skapa tillväxt. Att välj rätt bakgrund är en liten investering för större utdelning.

Personligen är vi glada att har räddat åt så många utseendet åt så många hemmakontor, pandemin lärde oss att vi verkligen behövs!

Kontakta oss

Process

I den här videon tar vi dig bakom kulisserna i processen att skapa bakgrunder för onlinemöten. Vi använder Photoshop för att skapa unika effekter och anpassningar. Häng med för att se hur det går till!

Ser din bakgrund ut såhär idag vid möten?

…är en bra början

Ni har något viktigt att säga era kunder, visa det. Kunden kommer att fatta ett beslut på vad de hört. Men framförallt på vad de sett av er. En bra bakgrund är en bra början. Resten sköter ni.

En bra bakgrund…

Personligen är vi glada att har räddat så många utseendet åt så många hemmakontor, pandemin lärde oss att vi verkligen behövs!

Men vill du att ditt varumärke säger detta?

Roomate erbjuder unika bakgrunder för ditt företag under online-möten

Så att ditt varumärke syns på ett professionellt sätt

Kontakta oss Boka digital fika