Vi tror på att digitala möten är något som blir allt vanligare, Covid19 kommer för all framtid kunna ses i historieböckerna och med det så tror vi att man fått en tankeställare.

Varför resa för alla korta möten, när man kan göra det digitalt? Varför påverka miljön mer än vad som redan behövs? 

Därför har vi skapat ett verktyg som visar vilka ni är, bakgrunden byggs upp unikt efter era mål och visioner med företaget. Det blir proffsigt och inga konturer som blir suddiga.

Ni kan visa upp en röd tråd som hjälper kunden att minnas just er.

 

Processen går till så att vi börjar i ett samtal med er, får reda på era tjänster och visioner, sedan väljer ni att bygga ett helt unikt rum för er eller ”inreda” ett av våra färdiga standard val.

Oavsett så kommer det att symbolisera er. Vi gör det tillsammans i en nära dialog och tar nytta av er grafiska profil

 

Varför startade vi Roomate ?

Vi har suttit på många webbinarium, utbildningar och möten och sett så många olika bakgrunder. Personer som väljer bland en färdig bild eller inte bryr sig om vad som finns bakom, ”hen” har inte tittat att göra något annat eller tänker inte på vad det förmedlar utåt.

Med en röd tråd så och en gemensam grund så blir det ett proffsigare intryck, personen på andra sidan distraheras inte av annat och fokuserar på dig. Med Roomate så får du samtidigt företagets Corporate Idenity, det innebär att alla på företaget visar att de kommer från samma företag med vår tjänst Roomate.

Vi gör att du kommer att kunna sitta med samma utseende var på jorden du än finns. Eftersom det är ett digitalt verktyg så kan vi jobba med hela världen, vi jobbar i en nära kontakt och stämmer av under hela vägen att vi är på samma bana.