Skärmexpos logotyp

Kristian ger ett bra helhetsintryck. Bra service, lösnings orienterad och hjälper till under hela processen. En bra tjänst som skräddarsys efter önskemål och som kommer stärka ditt varumärke och öka din försäljning!

Alexander Arvidsson / Skärmexpo
Chairs logotyp

Om man skapa ett starkt varumärke är det centralt att vara konsekvent. Idag när många av oss spenderar många timmar i digitala möten är det oändligt mycket proffsigare att kommunicera företagets varumärke – än någon annan bakgrund. Roomate lyckades över förväntan att skapa en realistisk modern bakgrund och samtidigt lyfta fram företagets varumärke med en service i toppklass. Rekommenderas varmt!

Agneta Olsson / Chair Management
Sparringpartners logotyp

Kristian är lyhörd, flexibel och snabb och resultatet blir så bra! Jag kan verkligen rekommendera Kristian om du vill ha en proffsig och snygg bakgrund på dina digitala möten.

Ylva Nyhlén / Sparringpartner Sweden
Almis logotyp

Vi har använt bakgrund från Roomate på Almi Halland och fått positiva reaktioner från deltagare i Teamsmöten. Proffsig bakgrund anpassad för oss med logga i 3D och rätt ljus, detta lyfte nivån på våra Teamsmöten!

Maria Thorén / ALMI Halland
Hjerténs Redovisningsbyrås logotyp

Kan varmt rekommendera Roomate och Kristian, mycket proffsiga bakgrundsbilder till digitala möten och han har kunden i focus så att det blir bakgrundsbilder som man blir super nöjd med och kan använda i många sammanhang.

98% av mina möte, så säger mina klienter wow vilket fint kontor jag har.

Jessica Hjertén / Hjerténs Redovisningsbyrå
Presentationstekniks logotyp

Ville satsa på en både professionell och snygg bakgrund att använda i mina digitala möten. Vände mig till Kristian och fick otroligt bra hjälp och service. Tillsammans bollade vi idéer. Kristian visade tydliga exempel och gav goda råd på vad som kunde passa mig och min verksamhet. Är så nöjd med resultatet.
Kristian har kunskap, kompetens och ett stort engagemang.

Carina Ridenius / PIK Presentationsteknik